Hoe selecteer ik de beste diensten?

  • Delen

Bepaal of uw persoonlijkheden goed passen.
Meestal baseren we ons op het werk dat al gedaan is door de leveranciers. Zijn de foto’s mooi? Is de catering lekker? Is het een mooie zaal? En dat is allemaal goed! Een andere -niet zo voor de hand liggende overweging- is of u chemie hebt met deze persoon. U vertrouwt hen een belangrijke dienst toe (om nog maar te zwijgen van de aanzienlijke geldkosten die ermee gemoeid zijn), dus het is van cruciaal belang dat u zich bij hen op uw gemak voelt. Onthoud dat u met hen zult communiceren op wat waarschijnlijk de meest emotionele dag van uw leven zal zijn, dus u wilt iemand die u op uw gemak kan stellen en u niet nog meer stress zal bezorgen.

Als iets 'niet goed' aanvoelt en u niet zeker weet wat het is, dan is het misschien wel beter om te blijven zoeken. Pas op voor de volgende waarschuwingssignalen: kleinerende praatjes over een huidige of vroegere klant (wie zegt dat ze u ook niet belachelijk zullen maken?). Er zijn tien telefoontjes nodig om contact met hen op te nemen of ze maken veroordelende veronderstellingen over u op basis van uw budget. 


Vraag om verwijzingen van klanten.
Het oude gezegde van "je krijgt waar je voor betaalt" is niet altijd waar -je zou kunnen ontdekken dat een videograaf van  10.000 euro gewoon oké is, terwijl een videograaf die slechts  2.000  euro kost, je versteld doet staan. Dit is waar de getuigenissen van andere bruiden van belang zijn!-


Maak je huiswerk met je verloofde en stel van tevoren een budget vast.
Stel eerst uw budget en het aantal gasten in, zodat u niet verliefd wordt op een locatie of leveranciers die buiten uw prijsklasse vallen of die niet geschikt zijn voor de grootte van uw groep. Zelfs als u uiteindelijk iets meer uitgeeft dan u had verwacht, is het beter om uw verwachtingen uiteen te zetten. U wilt uzelf niet in een lastige situatie brengen waarin een van jullie wil boeken, maar de ander zich zorgen maakt over de cashflow, en u er ruzie over maakt in het bijzijn van de weddingplanner, dj of wie dan ook.

Het is ook belangrijk om uw belangrijkste voorkeuren en antipathieën te bespreken. Op die manier zijn jullie allebei op dezelfde pagina over wat je must-haves zijn - een geweldige band, een niet-van-deze-wereldmenu, prachtige foto's om op terug te kijken - . Bereid u voor met een lijst met vragen, zodat u niet zo wordt meegesleept door hun portfolio, film of demonstratie zodat u helemaal vergeet om de details vast te leggen.

Subscribe

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Krijg maandelijks allerlei weetjes en de laatste trends gratis in je mailbox. De eerste 500 inschrijvingen krijgen een korting op één van onze diensten naar keuze.

  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Algemene Voorwaarden