Hoe plan ik mijn trouwfeest?

  • Delen

 

Maak een budget
Uw huwelijksbudget zal de drijvende factor zijn bij veel van uw huwelijksgerelateerde beslissingen, dus dit zou een van de eerste dingen moeten zijn die u aanpakt. Als er gezinsleden een bijdrage leveren, praat dan met hen over wat ze graag uitgeven. Als u de rekening zelf betaalt, wordt het tijd om eens goed naar uw financiën te kijken. Wees voorbereid op een realitycheck als het gaat om het daadwerkelijk budgetteren van uw trouwdag, aangezien veel stellen zich niet alle kosten realiseren die ermee gemoeid zijn. Als je dat magische getal eenmaal hebt, houd je er dan aan!

Stel prioriteiten
Ga zitten met uw partner en bepaal wat de drie belangrijkste aspecten van uw huwelijk zullen zijn. Is het de locatie of de specifieke huwelijksdatum? Een bepaalde trouwfotograaf of liveband vastleggen? Geef prioriteit aan die details en wees bereid om een compromis te sluiten over de rest. Dit zal u helpen binnen uw budget te blijven en u te helpen uw inspanningen te concentreren op wat echt telt.

Doe het niet alleen
Het is uw grote dag, uw vrienden en familie zullen u graag helpen en betrokken willen worden bij de planning. Door hulp te krijgen van mensen die u vertrouwt, verdeelt u de stress en staat u sterker in uw schoenen om door deze periode te komen.

Maak een gastlijst
Je hoeft nog niet  een definitieve gastenlijst te hebben. Maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel gasten u ongeveer zult uitnodigen. Er is een groot verschil tussen een bruiloft voor 50 personen en een bruiloft voor 300 personen; vooral als het gaat over uw locatie of budget. Dus voordat u door trouwlocaties gaat bladeren, moet u een idee krijgen van het aantal gasten dat u ontvangt.

Selectief advies vragen
Probeer niet te luisteren naar iedereen die advies geeft. Deze mensen bedoelen het goed, maar hun advies is misschien niet geschikt voor jullie bruiloft. Een gevoel van eigenwaarde behouden bij het nemen van beslissingen is absoluut noodzakelijk; het bespaart kostbare tijd en vermindert enorm de stress!

Subscribe

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Krijg maandelijks allerlei weetjes en de laatste trends gratis in je mailbox. De eerste 500 inschrijvingen krijgen een korting op één van onze diensten naar keuze.

  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Algemene Voorwaarden