Hoe beleef ik plezier bij het organiseren van mijn trouwfeest?

  • Delen


Organiseer je
Op de hoogte blijven betekent minder stress. Een schattig aftelteken voor de bruiloft zal u superenthousiast maken en ervoor zorgen dat u op het goede spoor zit! Bewaar alles bij elkaar op één plek (een speciaal e-mailadres of een speciale map kan erg handig zijn), zodat u niet gek wordt om ernaar te zoeken en uzelf voldoende tijd geeft om uw taken uit te voeren. U wilt er niet eindelijk toe komen om u band naar keuze te e-mailen, alleen om erachter te komen dat ze uw afspraak vorige maand hebben geboekt.


Doe het niet alleen
Het is uw grote dag is, uw vrienden en familie zullen u graag helpen en betrokken willen worden bij de planning. Door hulp te krijgen van mensen die u vertrouwt, verdeelt u de stress en staat u sterker in uw schoenen om door deze periode te komen.


Vermijd confrontaties
Het kan moeilijk zijn. Iedereen heeft een geweldig advies voor u. Mensen willen helpen en de meeste suggesties worden gedaan met de beste bedoelingen, maar soms wilt u het gewoon niet horen. Wees beleefd en bedank ze, maar laat het dan van u afglijden. U hoeft niet in te gaan op enig element waarmee u niet blij mee bent omwille van de traditie, omdat het klaar is of omdat iemand u onder druk zet.


Timing
Het is gemakkelijk om in een huwelijksbubbel te leven en al het andere te vergeten. Hoewel u superenthousiast bent over het middelpuntidee dat u tegenkwam op Pinterest of het schattige bordje dat u voor uw nichtje moet hebben, heeft uw wederhelft misschien niet hetzelfde enthousiasme na een dag werken. Niets zal u sneller weer op de aarde brengen dan een ruzie met uw partner, dus stel specifieke tijden vast om huwelijksgerelateerde zaken te bespreken om onnodige spanning te voorkomen. Begin ook tijdig aan je opdrachten. Zo vermijdt u onnodige ‘last-minute-tensions’.

Subscribe

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Krijg maandelijks allerlei weetjes en de laatste trends gratis in je mailbox. De eerste 500 inschrijvingen krijgen een korting op één van onze diensten naar keuze.

  • Privacy Policy
  • Cookie Policy
  • Algemene Voorwaarden