Over Wedding Expert

catering - wedding expert
Over Ons

Jouw geluk staat voorop!

Wij bij Wedding Expert zetten jouw belangen op de eerste plaats. Onze missie is klaar en duidelijk we bouwen bruggen, bruggen tussen huwelijksdiensten en koppels die binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

Op de belangrijkste dag van je leven mag er niets fout lopen, maar toch gebeurt dit nog wel. We willen ervoor zorgen dat dit niet meer kan gebeuren. Nu kan jij het hef in eigen handen nemen en zelf de controle hebben over hoe jouw huwelijksfeest er uit zal zien.

 

Onze Voorgeschiedenis

Enkele jaren geleden stapte onze CEO ook het huwelijksbootje in, vol enthousiasme en gelukzaligheid. Snel ontdekte hij dat dit niet zo eenvoudig zal zijn om zijn speciale dag vlekkeloos te laten verlopen. Er miste iets. Hij wist als snel dat het aan de voorbereiding lag. Er waren nog te weinig manier om dit goed te doen en toen kwam hij met weddingexpert.be. Na jaren onderzoek en voorbereidend werk zijn we trots om dit te kunnen aanbieden aan jou.
We werken samen met verschillende partners over heel België. Keuze genoeg, met de zoekfunctie kunt u gemakkelijk vinden waar u naar opzoek bent. Feestzalen, catering, decoratie of je droombruidsjurk we hebben het allemaal.
Nu is het aan u, geniet er volledig van want ook uw voorbereiding is een feest.

 

Forgot Password

Register